Salaris administratie

Wij verzorgen uw complete administratie

Home // Diensten // Administratie // Salaris administratie

Steeds meer ondernemers besteden hun salarisadministratie uit om zo meer tijd over te hebben voor hun bedrijfsvoering. Een eigen administratie is niet altijd rendabel. Daarnaast loopt u het risico niet up-to-date te zijn met de laatste wet- en regelgeving.

De oplossing hiervoor is een deskundig administratiekantoor dat de salarisadministratie voor u uit handen kan nemen. Zo bespaart u veel tijd.

Timmermans Administratie Advies Kantoor – Bergen op Zoom – kan u helpen bij het uitvoeren van de salarisadministratie door jarenlange ervaring en professionaliteit. U heeft grip op uw kosten door de vaste prijsafspraak die u met ons maakt voor het uitvoeren van uw salarisadministratie. Bovendien bespaart u in de kosten doordat u geen complexe software nodig heeft.

Timmermans Administratie verzorgt de loonmutaties, loonaangiften en verstrekt de loonstroken. Eventuele wijzigingen worden snel door ons uitgevoerd en bij vragen over loonstroken kunt u ons altijd bellen. Wij zijn uw partner in uw salarisadministratie.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij dienen, namens u, de belasting aangiftes in zoals bijvoorbeeld: omzet, vpb, suppleties, en bieden advisering hieromtrent.

Ontdek het gemak als wij uw gehele fiscale administratie (volledig, of gedeeltelijk) verzorgen. Wilt u meer weten?

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van administratie, maar ook adviseringen en verzekeringen.

Wilt u graag meer weten?

We maken graag persoonlijk kennis, voor een voorstel op maat